Prijemni ispit za medicinske sestre na VMA-1.jpg

Први пријемни испит за основне струковне студије за медицинске сестре на ВМА

25.07.2017 | Актуелности

Прва генерација кандидата за упис на основне струковне студије - програм Струковна медицинска сестра за школску 2017/18. годину полагала је пријемни испит на Медицинском факултету ВМА Универзитета одбране у Београду.

Детаљније

Upisana deveta klasa kadeta.jpg

Упис девете класe кадета Медицинског факултета ВМА

24.07.2017 | Актуелности

Девета класa кадета на интегрисаним академским студијама медицине на Медицинском факултету Војномедицинске академије Универзитета одбране у Београду уписана је данас на ВМА.

Детаљније

Stefanovic i Vulin na VMA.jpg

Министри Стефановић и Вулин обишли повређене на ВМА

23.07.2017 | Актуелности

Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић и министар одбране Александар Вулин обишли су са сарадницима ватрогасце МУП и радника тешко повређеног у недавној незгоди у Лучанима.

Детаљније

alo 22072017.jpg

Ало

22.07.2017 | ВМА у медијима

Детаљније

Medtronic 072017.jpg

О наставку успешне сарадње

21.07.2017 | Актуелности

Представници компаније Medtronic на челу са господином Вилијамом Колоном посетили су Војномедицинску академију у циљу сагледавања досадашњих резултата и могућности даље сарадње у различитим областима пословања.

Детаљније

Saber Guardian 2017.jpg

Висок ниво стручности приказан на вежби "Saber Guardian 17 - MASCAL"

18.07.2017 | Актуелности, Међународна сарадња

У војној авио бази "Mihail Kogalniceanu" у Румунији, учесници вежбе "Saber Guardian 17 - MASCAL", међу којима се налазе и припадници Управе за војно здравство Министарства одбране, током претходних седам дана били су у прилици да прикажу достигнути ниво оспособљености у пружању медицинске помоћи становништву у кризним ситуацијама.

Детаљније

OS Bundesver.jpg

Сарадња са немачким токсиколозима

18.07.2017 | Актуелности, Међународна сарадња

Двочлана делегација санитетске службе Оружаних снага Бундесвера предвођена потпуковником Тимом Вилијем у посети је Националном центру за контролу тровања (НЦКТ) Војномедицинске академије.

Детаљније

Ministar odbrane obišao povređene radnike iz Centra za socijalni rad.JPG

Министар одбране обишао повређене раднике из Центра за социјални рад

15.07.2017 | Актуелности

Министар одбране Александар Вулин обишао је данас са заступником начелника Војномедицинске академије пуковником проф. др Мирославом Вукосављевићем двоје повређених из Центра за социјални рад општине Раковица, који се налазе на лечењу на Војномедицинској академији.

Детаљније

Ministar Vulin obišao povređene radnike iz Lučana.jpg

Министар Вулин обишао повређене раднике из Лучана

15.07.2017 | Актуелности

Министар одбране Александар Вулин, у пратњи в.д. помоћника министра за материјалне ресурсе Ненада Милорадовића и заступника начелника Војномедицинске академије пуковника проф. др Мирослава Вукосављевића, обишао је данас на Клиници за анестезиологију и интензивну терапију Војномедицинске академије, раднике који су јуче у вечерњим часовима повређени током пожара технолошког отпада у фабрици „Милан Благојевић-наменска“ у Лучанима.

Детаљније

Alo 15072017.jpg

Ало

15.07.2017 | ВМА у медијима

Детаљније

 

Претрага

A+ A-
Лекарски савети

Важнији линкови

Пратите нас