503.jpg

Бесплатни прегледи поводом Дана ВМА

24. 02. 2015

Поводом 2. марта, Дана Војномедицинске академије, од 26. фебруара до 6. марта 2015. године Институт за хигијену ВМА организује бесплатне прегледе одређивања ухрањености и телесног састава организма.
Заинтересовани грађани ће током прегледа и мерења на In Body 720 ваги добити информације о распореду и количини телесне масти, мишићне масе, као и воде у организму. Сви ови параметри, а не само укупни килограми, веома су важни у процени ризика од настанка многих болести као што су гојазност, висок крвни притисак, повишене вредности масноћа у крви, шећерна болест, проблеми са варењем, неке малигне болести, бубрежне болести, гихт и др. Ово мерење је и први корак у медицинској нутритивној терапији која се спроводи у Саветовалишту за исхрану ВМА, а која је саставни део лечења поменутих болести.
Заказивање термина за преглед биће омогућено у среду, 25. фебруара 2015. године путем броја телефона 011 3609 202 у периоду од 8.00 до 15.00 часова.
Молимо вас да имате у виду да је број пацијената којима ће преглед бити заказан ограничен, као и да исте можете обавити накнадно, редовним путем, у Саветовалишту за исхрану Института за хигијену ВМА.

Верзија за штампу

 

Претрага

A+ A-
Лекарски савети

Важнији линкови

Пратите нас