503.jpg

Честитка министра одбране поводом новогодишњих празника

30. 12. 2015

Свим припадницима Министарства одбране и Војске Србије упућујем срдачне честитке поводом новогодишњих празника.
Година иза нас није била нимало лака. У периоду економске кризе и изазова различитих облика, припадници Министарства одбране и Војске Србије пружили су пуну подршку јачању мира, безбедности и стабилизације у региону и предузели мере за отварање првих поглавља за пуноправно чланство наше државе у Европској унији, у чему је велики корак већ постигнут. У протеклој години смо показали да располажемо квалитетним људским ресурсима и да можемо у наредну годину ући задовољни постигнутим резултатима на свим нивоима руковођења и командовања.
Реализација задатака из све три мисије Војске Србије била је усмерена на одржавање и унапређење оперативних способности. Као носиоци одговарајуће животне и друштвено-професионалне улоге, захваљујући свом раду, марљивости, упорности и издржљивости у превазилажењу свих проблема, показали сте да је људски фактор – човек најважнија карика у Министарству одбране и Војсци Србије.
У наредној години нас чека још много посла, превасходно извршавање задатака на заштити територијалног интегритета Републике Србије и учешће у безбедносним структурама на очувању мира у свету.
Честитам вам предстојеће празнике, уверен да ћемо успети да испунимо обавезе које нам предстоје и реализујемо планиране задатке. Такође, вама и вашим породицама желим пуно среће, успеха и првенствено здравље.

Верзија за штампу

 

Претрага

A+ A-
Лекарски савети

Важнији линкови

Пратите нас