503.jpg

Недеља бесплатних прегледа поводом Дана ВМА

22. 02. 2018

Поводом 2. марта, Дана Војномедицинске академије, лекари клиника за кардиологију, ендокринологију, реуматологију, као и Клинике за васкуларну и ендоваскуларну хирургију ВМА бесплатно ће прегледати грађане.
Прегледи, који ће претходно бити заказивани путем телефона, биће одржани од понедељка, 26. фебруара до петка, 2. марта 2018. године у периоду од 14.00 до 19.00 часова. У понедељак и уторак грађани ће долазити на заказани преглед код кардиолога, у среду ће бити омогућени прегледи ендокринолога, у четвртак ће бити прегледи васкуларног хирурга, док су термини у петак резервисани за прегледе реуматолога. Прегледи ће према наведеном распореду бити одржани у ординацији 31 на III спрату Поликлинике ВМА.
Грађани ће имати прилику да обаве превентивне прегледе из четири различите гране медицине, као и да се уколико је потребно, посаветују у вези са одговарајућом врстом терапије и евентуалним наставком лечења. 
Заказивање прегледа биће омогућено у петак, 23. фебруара 2018. године у периоду од 10.00 до 14.00 часова путем броја телефона 066 8727 779.
Молимо вас да имате у виду да је ограничен број пацијената, којима ће бити заказан преглед у недељи бесплатних прегледа поводoм Дана ВМА.

Верзија за штампу

 

Претрага

A+ A-
Лекарски савети

Важнији линкови

Пратите нас