VMA_9313.JPG

Одржан војни колектив на ВМА

04. 01. 2019

У Војномедицинској академији одржан је састанак војног колектива током којег је анализиран рад ВМА у 2018. години, а појединцима који су се истакли посебним ангажовањем у служби уручене су захвалнице, похвале и награде.
Заступник начелника ВМА пуковник проф. др Мирослав Вукосављевић честитајући награђенима нагласио је да су у 2018. години испуњени планом предвиђени задаци. На основу података о раду свих организацијских јединица ВМА указано је да је у текућој години повећан број лечених пацијената и изведених процедура у односу на претходне године, те да је посебно повећан број прегледа у кабинетима и функцијским дијагностикама Поликлинике ВМА. Што се тиче кадровских проблема, као једно од позитивних решења, истакнут је пријем професионалних војника санитетске службе чија је регрутација започета у јуну 2017. године, а до сада је укупно 49 лица распоређено на радна места у оквиру система војног здравства.
У име ВМА и своје лично, заступник начелника ВМА пожелео је свим члановима колектива и њиховим породицама срећне новогодишње и божићне празнике.

Верзија за штампу

 

Претрага

A+ A-
Лекарски савети

Важнији линкови

Пратите нас