Strani_studenti_u_obilasku_VMA.jpg

Страни студенти у обиласку ВМА

05. 03. 2015

Седморо студената високих струковних школа за медицинске сестре из Шпаније и Швајцарске започело је стручну посету ВМА у оквиру традиционалне размене студената на нивоу Европске мреже медицинских школа (European Nursing Module Network - ENM).
Војномедицинска академија као наставна база за стручну праксу активан је учесник ове међународне организације, а боравак студената организован је четврту годину заредом. Добродошлицу гостима пожелели су начелник Сектора за школовање и научноистраживачки рад ВМА потпуковник др Мирослав Броћић и главна сестра ВМА Верица Миловановић укратко представивши главне карактеристике установе у које ће имати прилику да се увере и током обиласка организационих целина.
Према речима студената главна мотивација за посету заснива се на позитивним утисцима који су им пренети након претходних посета, као и заинтересованост за обилазак војне здравствене установе. Током наредних дана студентима ће кроз свакодневни практични рад бити представљена задужења и активности медицинских сестара и техничара на ВМА.
 

Верзија за штампу

 

Претрага

A+ A-
Лекарски савети

Важнији линкови

Пратите нас