353.jpg

ВМА добила Повељу Удружења војних пензионера

27. 01. 2009

Београд, 27. јануар - ВМА је данас добила Повељу Удружења војних пензионера Србије коју је начелнику ВМА генерал-мајору, проф. др Миодрагу Јевтићу уручио председник ове организације Љубомир Драгањац.

- Војномедицинска академија је Ваша кућа, војноздравствена установа у којој се примењују највиши светски стандарди у лечењу, образовању и научноистраживачком раду. Пре годину дана, одлуком Владе Републике Србије функционално смо интегрисани у систем јавног здравства са 40 одсто капацитета, отворени смо и доступни за све грађане којима је медицинска помоћ неопходна, али брига о војним осигураницима, активним и пензионисаним припадницима Војске Србије и члановима њихових породица остаје наша примарна обавеза - истакао је начелник Јевтић, поздрављајући делегацију војних пензионера.

Председник Удружења, генерал у пензији, Љубомир Драгањац је нагласио је да је за војне пензионере Србије права привилегија што могу да се лече у установи светског формата каква је ВМА.

- Активно пратимо сва збивања и радујемо се сваком новом резултату наше ВМА – нагласио је Драгањац.

Повеља Удружења војних пензионера је највише признање за изванредан вишегодишњи допринос развоју, изградњи, унапређењу и афирмацији организације.

- Ова повеља спада у ред највиших призања које сам у животу добио, јер нема веће награде за руководиоца једне здравствене куће од задовољних корисника - истакао је генерал Јевтић, захваљујући на посети делегације војних пензионера ВМА.
 

Верзија за штампу

 

Претрага

A+ A-
Лекарски савети

Важнији линкови

Пратите нас