242.jpg

ВМА и Народно позориште: у служби здравља и лепоте

23. 11. 2009

Београд, 23. новембар - ВМА је овогодишњи добитник високог признања, „Печат Народног позоришта“ плакете која се, поводом Дана позоришта, традициoнално додељује институцијама и појединцима са којима наш национални театар остварује плодотворну сарадњу.
- ВМА je најзначајнија здравствена институција на простору југоисточне Eвропе са којом Народно позориште има вишегодишњу успешну сарадњу. Сви запослени у позоришту високо вреднују резултате и могућности ове установе, као и исказани професионализам, хуманост и доброту у мисији заштите и унапређења здравља. –рекао је управник Народног позоришта господин Божидар Ђуровић, уручујући специјалну плакету начелнику ВМА.
Генерал-мајор, проф.др Миодраг Јевтић захвалио је управнику и свим припадницима националног театра на додељеном признању и пожелео им успех у будућем раду. – Ми који радимо у ВМА, храму српске медицине и Ви који градите овај храм културе имамо заједнички циљ: да живот човека учинимо лепшим. Управо зато, две велике националне институције ујединиле су се у заједничкој мисији јачања телесних и духовних снага нашег народа. Уверавам Вас да ћете у ВМА увек имати поузданог партнера и стабилан ослонац - рекао је генерал Јевтић.
Дан Народног позоришта - 22. новембар, свечано је обележен на великој сцени овог театра подсећањем на највреднија остварења и доделом годишњих награда за уметничке и радне резултате. Свечаности су присуствовале многобројне истакнуте личности јавног и културног живота наше земље .

Верзија за штампу

 

Претрага

A+ A-
Лекарски савети

Важнији линкови

Пратите нас