JFZ.jpg

ВМА на јесењем Фестивалу здравља

22. 09. 2015

Војномедицинска академија учествоваће на јесењем Фестивалу здравља који ће, под слоганом "Учините данас нешто добро за своје здравље", бити одржан од 24. до 25. септембра 2015. године у Дому омладине у Београду.
Штанд ВМА ће бити отворен од 10.00 до 20.00 часова оба радна дана Фестивала. Заинтересованим грађанима ће у четвртак бити омогућене консултације са неуролозима ВМА у вези мултипле склерозе, док ће у петак лекари пружати савете о главобољи. Током оба дана Фестивала на штанду ВМА биће омогућено потписивање донорских картица као подршка републичкој кампањи завештања органа и програму трансплантације.
На здравственој трибини ВМА и дневног листа "Политика", која ће бити одржана у четвртак, 24. септембра 2015. године у периоду од 16.20 до 17.20 часова предавања ће имати др Јасна Јовић из Клинике за гастроентерологију и хепатологију ВМА на тему "Масна јетра", др Марија Елез из Клинике за хематологију ВМА на тему "Трансплантација костне сржи", као и пуковник проф. др Слободан Марјановић из Клинике за хематологију ВМА на тему "Анемија".
Улаз на Фестивал здравља за све заинтересоване посетиоце је бесплатан.

Верзија за штампу

 

Претрага

A+ A-
Лекарски савети

Важнији линкови

Пратите нас