503.jpg

ВМА на јесењем Фестивалу здравља

21. 09. 2016

Војномедицинска академија учествоваће на јесењем Фестивалу здравља који ће под слоганом "Здраве навике - здрава породица" бити одржан од 22. до 23. септембра 2016. године у Дому омладине у Београду. Штанд ВМА биће отворен од 10.00 до 20.00 часова оба радна дана Фестивала.
Заинтересованим грађанима ће у четвртак бити омогућене консултације са специјалистима пластичне хирургије ВМА, док ће у петак стручни тим Центра за клиничку фармакологију ВМА пружати савете о употреби лекова.
Током оба дана Фестивала на штанду ВМА грађани ће моћи да потпишу донорске картице као подршку републичкој кампањи завештања органа и програму трансплантације.
На здравственој трибини ВМА и дневног листа "Политика", која ће бити одржана у четвртак, 22. септембра 2016. године у периоду од 15.00 до 16.00 у малој сали Дома омладине, учествоваће асистент др Немања Ђенић из Клинике за ургентну интерну медицину ВМА са предавањем "Катетеризација срца, коронарографија, стентови, бајпас - када се која процедура ради код срчаних болесника", потпуковник асистент др сц. мед. Бранко Кошевић из Клинике за урологију ВМА који ће говорити на тему инконтиненције и мр сц. мед. Весна Тепшић-Остојић из Клинике за психијатрију ВМА чије предавање носи назив "Гојазност као зависност".
Присуство на бесплатним акредитованим предавањима током оба дана Фестивала здравственим радницима омогућава и добијање бодова за обнављање лиценце.
Улаз на Фестивал здравља за све заинтересоване посетиоце је бесплатан.

Верзија за штампу

 

Претрага

A+ A-
Лекарски савети

Важнији линкови

Пратите нас