pfz.jpg

ВМА на пролећном Фестивалу здравља

15. 03. 2016

Војномедицинска академија учествоваће на пролећном Фестивалу здравља који ће под слоганом „Учините данас нешто добро за своје здравље“ бити одржан од 17. до 18. марта 2016. године у Дому омладине у Београду. Штанд ВМА ће бити отворен од 10.00 до 20.00 часова оба радна дана Фестивала.
Првог дана Фестивала сва заинтересована лица моћи ће на штанду ВМА да потпишу донорске картице као подршку републичкој кампањи завештања органа и програму трансплантације, док ће у петак заинтересованим грађанима бити омогућени прегледи и консултације са стручним тимом Клинике за физикалну медицину и рехабилитацију ВМА.
На трибини РТВ Студио Б „Београд здрав град“ у чевтртак, 17. марта у периоду од 15.15 до 16.00 часова предавање о превенцији бубрежних обољења одржаће др Светлана Антић из Клинике за нефрологију ВМА.
У петак, 18. марта на трибини посвећеној Светском дану здравља 2016. у периоду од 11.15 до 13.00 часова учествоваће начелник Центра за хипербаричну медицину ВМА пуковник прим. др Милорад Рабреновић.
Истог дана, на здравственој трибини ВМА и Дневног листа „Политика“ у периоду од 15.00 до 16.00 часова предавања ће одржати начелник Клинике за пластичну хирургију ВМА пуковник доц. др Ненад Степић, проф. др Лидија Кандолф Секуловић и прим. др Кристина Костић из Клинике за кожне и полне болести ВМА, док ће на трибини РТС-а и Дневног листа „Политика“ од 16.00 до 17.00 часова предавање одржати пуковник проф. др Радован Чеканац, помоћник начелника ВМА.
Присуство на бесплатним акредитованим предавањима током оба дана Фестивала здравственим радницима омогућава и добијање бодова за обнављање лиценце.
Улаз на Фестивал здравља за све заинтересоване посетиоце је бесплатан.

Верзија за штампу

 

Претрага

A+ A-
Лекарски савети

Важнији линкови

Пратите нас