307.jpg

ВМА на сајму „Партнер 2009“

06. 06. 2009

Београд, 6. јуни - У оквиру Четвртог сајма наоружања и војне опреме „Партнер 2009“ који је под покровитељством Министарства одбране Републике Србије одржан од 2. до 6.јуна у Београду, Војномедицинска академија је под слоганом „ВМА-у служби здравља и отаџбине“ представила своја достигнућа и могућности.
- Само здрав војник може да испуни мисију и да извршава задатке – изјавио је на сајму начелник ВМА, генерал – мајор проф. др Миодраг Јевтић и додао да је знање императив савремене медицине. - ВМА је важан сегмент система одбране Србије, а за све  припаднике  ВМА итекако је значајно да прате савремена достигнућа у развоју ратне технике, како би на одговарајући, својој професији својствен начин, могли да се супротстве њеним разорним последицама по људско здравље, јер нова средства захтевају и нове услове збрињавања – рекао је генерал Јевтић.     

Штанд ВМА на сајму „Партнер 2009“ посетили су министар одбране Републике Србије господин Драган Шутановац и начелник Генералштаба ВС генерал-потпуковник Милоје Милетић са сарадницима као и многобројни гости.

 

Верзија за штампу

 

Претрага

A+ A-
Лекарски савети

Важнији линкови

Пратите нас