Partner 2015.jpg

ВМА на Сајму "Партнер 2015"

23. 06. 2015

Седми међународни сајам наоружања и војне опреме "Партнер 2015" који ће бити одржан од 23. до 26. јуна 2015. године у халама 1 и 4 и на отвореном простору Београдског сајма, отворио је данас министар одбране Братислав Гашић.
Сајам посвећен технолошким и производним могућностима српске одбрамбене индустрије одржава се сваке две године и окупља велики број излагача из земље и иностранства. Војномедицинска академија традиционално је представљена на сајму "Партнер" у Хали 1 Београдског сајма. Заинтересованим посетиоцима штанда ВМА биће омогућено прелиминарно одређивање крвне групе, хемоглобина и шећера у крви, као и мерење крвног притиска.
Заступник начелника Војномедицинске академије пуковник проф. др Зоран Шегрт са члановима колегијума ВМА присуствовао је отварању "Партнер 2015" и обишао штанд ВМА.
Прва три дана Сајам је отворен искључиво за пословне посетиоце, док последњег дана, 26. јуна 2015. године у периоду од 10.00 до 19.00 часова, манифестацију могу да обиђу и остали заинтересовани грађани.
Запосленима Војномедицинске академије омогућена је посета Сајму током свих дана уз службену легитимацију.

Верзија за штампу

 

Претрага

A+ A-
Лекарски савети

Важнији линкови

Пратите нас