503.jpg

Bioinženjerstvo i medicinska informatika

20. 04. 2015

Simpozijum pod nazivom "Bioinženjerstvo i medicinska informatika u savremenoj dijagnostici i terapiji“ u organizaciji Instituta za medicinska istraživanja VMA i Medicinskog fakulteta VMA Univerziteta odbrane u Beogradu, a pod pokroviteljstvom BioEMIS TEMPUS projekta biće održan 15. maja 2015. godine na VMA.
Cilj sastanka je upoznavanje širokog auditorijuma sa mogućnostima primene dijagnostičkih i terapijskih procedura zasnovanih na upotrebi najsavremenijih tehničko-tehnoloških rešenja iz oblasti bioinženjerstva i medicinske informatike. Pored toga održavanje ovog skupa doprineće aktuelizaciji prepoznavanja bioinženjerstva i medicinske informatike kao novog obrazovnog profila koji je neophodan u savremenoj medicinskoj praksi.
Simpozijum je akreditovan za lekare stomatologe, farmaceute i biohemičare sa 11 bodova za predavače, odnosno 6 bodova za pasivno učešće. Pored navedenih profila ciljnu grupu čine biolozi, fizičari i inženjeri različitih profila (informatike, mašinstva i elektrotehnike).
Učešće je besplatno, a broj polaznika je ograničen na 250.
Prijave je potrebno poslati elektronskim putem na vasilijics@yahoo.co.uk najkasnije do 12. maja 2015. godine.
 

Verzija za štampu

 

Pretraga

A+ A-
Lekarski saveti

Važniji linkovi

Pratite nas