08.08.2017 | Aktuelnosti, Međunarodna saradnja

Češki kadeti na Medicinskom fakultetu VMA

Kadeti četvrte godine Fakulteta medicinskih nauka Univerziteta odbrane Češke Republike, u sklopu redovne prakse razmene kadeta, borave u poseti Medicinskom fakultetu Vojnomedicinske akademije (MF VMA) Univerziteta odbrane u Beogradu u periodu od 6. avgusta do 1. septembra 2017. godine.

Detaljnije

08.08.2017 | Aktuelnosti, Međunarodna saradnja

Lekari VMA učesnici međunarodnog kursa u Šangaju

Tri lekara Klinike za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Vojnomedicinske akademije, doc. dr Zorica Brdareski, ppuk. dr Dejan Ilić i dr Maja Pavlović, učestvovali su na međunarodnom kursu akupunkture i tradicionalne kineske medicine održanom od 14. do 21. jula 2017. godine u Šangaju, Narodna Republika Kina.

Detaljnije

03.08.2017 | Aktuelnosti

Ministar Vulin obišao povređene radnike iz Lučana

Ministar odbrane Aleksandar Vulin, u pratnji zastupnika načelnika Uprave za vojno zdravstvo pukovnika doktora Uglješe Jovičića i zastupnika načelnika Vojnomedicinske akademije pukovnika prof. dr Miroslava Vukosavljevića, obišao je večeras na Odeljenju za opekotine Klinike za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju Vojnomedicinske akademije, radnike koji su juče povređeni kada je došlo do tehnološkog požara u pogonu za proizvodnju raketnog goriva u fabrici „Milan Blagojević-namenska“ u Lučanima.

Detaljnije

15.08.2017 | VMA u medijima

Blic

12.08.2017 | VMA u medijima

Alo

Prezentacija VMA
Vojnosanitetski pregled (VSP) 170 godina Vojnomedicinske akademije
 

Pretraga

A+ A-
Lekarski saveti

Važniji linkovi

Pratite nas