503.jpg

Čestitka ministra odbrane povodom novogodišnjih praznika

30. 12. 2015

Svim pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije upućujem srdačne čestitke povodom novogodišnjih praznika.
Godina iza nas nije bila nimalo laka. U periodu ekonomske krize i izazova različitih oblika, pripadnici Ministarstva odbrane i Vojske Srbije pružili su punu podršku jačanju mira, bezbednosti i stabilizacije u regionu i preduzeli mere za otvaranje prvih poglavlja za punopravno članstvo naše države u Evropskoj uniji, u čemu je veliki korak već postignut. U protekloj godini smo pokazali da raspolažemo kvalitetnim ljudskim resursima i da možemo u narednu godinu ući zadovoljni postignutim rezultatima na svim nivoima rukovođenja i komandovanja.
Realizacija zadataka iz sve tri misije Vojske Srbije bila je usmerena na održavanje i unapređenje operativnih sposobnosti. Kao nosioci odgovarajuće životne i društveno-profesionalne uloge, zahvaljujući svom radu, marljivosti, upornosti i izdržljivosti u prevazilaženju svih problema, pokazali ste da je ljudski faktor – čovek najvažnija karika u Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije.
U narednoj godini nas čeka još mnogo posla, prevashodno izvršavanje zadataka na zaštiti teritorijalnog integriteta Republike Srbije i učešće u bezbednosnim strukturama na očuvanju mira u svetu.
Čestitam vam predstojeće praznike, uveren da ćemo uspeti da ispunimo obaveze koje nam predstoje i realizujemo planirane zadatke. Takođe, vama i vašim porodicama želim puno sreće, uspeha i prvenstveno zdravlje.

Verzija za štampu

 

Pretraga

A+ A-
Lekarski saveti

Važniji linkovi

Pratite nas