MO.jpg

Čestitka povodom Dana 2. marta – Dana Vojnomedicinske akademije

29. 02. 2024

Svim pripadnicima Vojnomedicinske akademije 2. mart – Dan ustanove i jubilej od 180 godina postojanja i rada.
Baštineći tradiciju dugu 180 godina, Vojnomedicinska akademija izrasla je u modernu zdravstvenu i naučnoistraživačku instituciju sa vrhinskim rezultatima na svim nivoima medicinske zaštite, lečenju, nastavno i naučnoistraživačkom radu.
Zdrava vojska i zdrava nacija predstavlјaju stub uspešne države, što svojim radom svakodnevno potvrđujete. Pružajući zdravstveme usluge svim kategorijama pripdanika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije te građanima naše Srbije i šire, stekli ste poverenje i ugled kojim se možemo pohvaliti uporedo sa zdravstvenim ustanovama u zemlјi i inostranstvu.
Rezultati koje ostvarujete jačajući zdravstveni sistem naše zemlјe prepoznalo je i Ministarstvo zdravlјa stavlјajući Vojnomedicinsku akademiju na zasluženo mesto i pokazujući spremnost za ulaganje u rad, koji će rezultirati, uveren sam, bolјim uslovima za zaposlene i što je još važnije za pacijente kojima je neophodna vaša pomoć.
Zahvalјujući naučnoistraživačkom radu u oblasti medicine i brojnim zahvatima u različitim sferama medicinskih specijalnosti, svet zna ko su naši vojni stručnjaci i Vojnomedicinska akademija.
Siguran da ćete i u narednom periodu, kao i do sada, ostvarivati vrhunske rezultate u vojnom zdravstvu na ponos i čast kako Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, tako i Republike Srbije, čestitam Vam jubilarni praznik.

Verzija za štampu

 

Pretraga

A+ A-
Lekarski saveti

Važniji linkovi

Pratite nas