295.jpg

Delegacija VMA u Raškom okrugu

24. 06. 2009

Beograd, 24. jun - Delegacija VMA koju je predvodio načelnik, general – major prof.dr Miodrag Jevtić posetila je nedavno Zdravstveni centar Studenica u Kraljevu i sa rukovodstvom ove institucije razmotrila sve aspekte dosadašnje uspešne saradnje dve ustanove koja je pre nekoliko meseci ozvaničena potpisivanjem Protokola o saradnji.
- Izuzetno smo zadovoljni što smo u prilici da sarađujemo sa našom najeminentnijom zdravstvenom ustanovom i da učimo od stručnjaka i nastavnika VMA - rekao je direktor Zdravstvenog centra Studenica dr Dragan Arsić pozdravljajući goste.
Tokom posete, članove naše delegacije primili su najviši zvaničnici Raškog okruga i grada Kraljeva.
- Vojnomedicinska akademija je i Vaša kuća, ona je dobro svih građana Srbije, kako onih u Beogradu, tako i stanovnika Raškog okruga, ali i Pčinjskog, i Severnobačkog i svih drugih delova naše zemlje. Zato smo i danas tu, da još jednom primerom pokažemo da u misiji zdravlja nije bitna samo velelepna zgrada, ni vrhunska tehnologija bez koje, istina, nema savremene medicine. U centru zbivanja je čovek, lekar - sa stručnim znanjem ali i humanošću, toplinom, rečju... Stručnjaci VMA su uvek uz Vas i sa Vama. - poručio je građanima Raškog okruga general Jevtić.
U delegaciji VMA su bili i pukovnik načelnik Grupe hirurških klinika, prof.dr Nebojša Stanković i načelnica Odeljenja za zdravstvenu negu VMA, vojni službenik Verica Milovanović,

Verzija za štampu

 

Pretraga

A+ A-
Lekarski saveti

Važniji linkovi

Pratite nas