233.jpg

Medicina i vrhunski sport: VMA i FK Crvena zvezda

14. 12. 2009

Beograd, 14.decembar- Čelnici VMA i FK Crvena Zvezda general-major prof.dr Miodrag Jevtić i Vladan Lukić potpisali su Protokol o saradnji kojim je naša institucija prihvatila da brine o zdravlju fudbalera i menadžmenta najtrofejnijeg srpskog kluba.
- Ovakva saradnja već postoji sa FK Partizan i veoma uspešno se realizuje, a očekuje se da uskoro bude formalizovana i postojeća izuzetna saradnja sa Fudbalskim savezom Srbije. VMA je nacionalna institucija koja ima misiju i obavezu da čuva i unapređuje zdravlje svih građana kao i naših vrhunskih sportista! I mi se tu izuzetno dobro razumemo. Verujem da će i ova saradnja sa Crvenom zvezdom biti uspešna. Znanje i iskustvo sticano decenijama stavili smo potpuno u službu jačanja zdrvastvenog sistema naše države. U tom smislu će VMA biti uvek jaka podrška i Crvenoj Zvezdi i Partizanu i svim našim vrhunskim sportistima, a vreme će pokazati koliko smo bili u pravu - rekao je načelnik VMA general-major prof.dr Miodrag Jevtić koji je sa saradnicima posetio FK Crvena zvezda.
Predsednik FK Crvena zvezda, Vladan Lukić, rekao je da je saradnja sa VMA kao institucijom od velikog ugleda u našoj zemlji, kao i u svetu medicine, uopšte, veoma značajna za ovaj klub. - VMA ima izuzetne uslove, kao i veliko iskustvo u domenu sportske medicine, što je za nas od neprocenjive vrednosti.-naglasio je Lukić. 

Verzija za štampu

 

Pretraga

A+ A-
Lekarski saveti

Važniji linkovi

Pratite nas