Ministar u obilasku VMA.jpg

Ministar Đorđević nenajavljeno obišao VMA

11. 04. 2017

Ministar odbrane Zoran Đorđević danas je nenajavljeno obišao Vojnomedicinsku akademiju kako bi se uverio u stanje stvari posle prethodne, takođe nenajavljene, posete. Đorđević je u pratnji zastupnika načelnika VMA pukovnika prof. dr Miroslava Vukosavljevića obišao Specijalističku polikliniku, Dečji dispanzer, Kliniku za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, kao i apoteku.
Tokom obilaska, ministar odbrane razgovarao je sa pacijentima i medicinskim osobljem kako bi čuo da li su pacijenti zadovoljni tretmanom lečenja u toj prestižnoj vojnomedicinskoj ustanovi.
Iskazujući zadovoljstvo zatečenim stanjem u VMA, ministar odbrane je istakao kako se uverio da mere koje je Ministarstvo odbrane preduzelo u poboljšanju uslova za rad daju prve pozitivne rezultate.
- Ministarstvo odbrane će, u saradnji sa VMA, i dalje nastaviti da unapređuje kvalitet zdravstvenih usluga, kako za vojna lica, tako za civilna, naglasio je ministar Đorđević i dodao da će nastaviti nenajavljeno da obilazi ustanove u okviru sistema odbrane.

Verzija za štampu

 

Pretraga

A+ A-
Lekarski saveti

Važniji linkovi

Pratite nas