Vojni kolektiv 012017.jpg

Ministar odbrane na sastanku vojnog kolektiva na VMA

24. 01. 2017

Ministar odbrane Zoran Đorđević prisustvovao je danas sastanku vojnog kolektiva Vojnomedicinske akademije, održanom povodom imenovanja pukovnika prof. dr Miroslava Vukosavljevića, dosadašnjeg načelnika Klinike za očne bolesti, za zastupnika načelnika VMA.
Ministar Đorđević rekao je da je postavljenje zastupnika načelnika VMA događaj koji zaslužuje pažnju, posebno imajući u vidu planiranu reorganizaciju vojnog zdravstva, infrastrukturnu obnovu i kadrovska pojačanja. Ministar je dodao i da je krajnji cilj svih zajedničkih napora da Vojnomedicinska akademija zadrži poziciju koju sa pravom ima u zemlji i regionu.
Zamenik načelnika Uprave za vojno zdravstvo pukovnik dr Uglješa Jovičić uputio je čestitke pukovniku Vukosavljeviću na postavljenju i naglasio da se zalaže za zajednički rad koji bi doprineo boljem funkcionisanju vojnog zdravstva i VMA.
Zastupnik načelnika Vojnomedicinske akademije pukovnik prof. dr Miroslav Vukosavljević rekao je da je počastvovan imenovanjem i da će u narednom periodu učiniti sve da, zajedno sa saradnicima i uz podršku Ministarstva odbrane, unapredi funkcionisanje Vojnomedicinske akademije, u cilju dobrobiti svih pacijenata.

Verzija za štampu

 

Pretraga

A+ A-
Lekarski saveti

Važniji linkovi

Pratite nas