503.jpg

Obaveštenje

26. 01. 2018

Kao posledica požara na četvrtom spratu Vojnomedicinske akademije na kome se nalaze odseci za funkcijsku dijagnostiku hematologije, reumatologije, nefrologije, neurologije, endokrinologije i gastroenterologije, pregledi za građane odvijaju se redovno, ali su privremeno dislocirani prema sledećem rasporedu:
Odseci za funkcijsku dijagnostiku hematologije, reumatologije i nefrologije
Pregledi za hematološke pacijente odvijaju se na Klinici za hematologiju (X sprat). Tokom današnjeg dana reumatološki pregledi se odvijaju na Klinici za reumatologiju (X sprat), a od ponedeljka, 29. januara 2018. godine pregledi će biti omogućeni na III spratu Poliklinike VMA u sobi 31. Pregledi nefroloških pacijenata odvijaju se na IV spratu u prostorijama Centra za transplantaciju solidnih organa.
Oštećenja u odsecima za funkcijsku dijagnostiku hematologije i reumatologije, kao i nefrologije koji se nalazi u neposrednoj blizini oštećenih prostorija, biće sanirana u narednom periodu o čemu će građani biti pravovremeno informisani.
Odseci za funkcijsku dijagnostiku neurologije, endokrinologije i gastroenterologije
Neurološki dijagnostički pregledi odvijaju se na Klinici za neurologiju (XIII sprat). Endokrinološki pregledi odvijaju se na Klinici za endokrinologiju (XI sprat). Pregledi iz oblasti gastroenterološke dijagnostike danas su omogućeni na Klinici za urgentnu internu medicinu (II sprat), a od ponedeljka, 29. januara 2018. godine odvijaće se redovno.
Pregledi za pacijente na Odseku za očnu funkcijsku dijagnostiku odvijaju se redovno.
Institut za medicinsku biohemiju tokom današnjeg dana radiće laboratorijske analize samo za urgentne slučajeve, dok će od ponedeljka raditi redovno.
Pored redovnih telefonskih linija za zakazivanje pregleda i informacije u vezi lečenja na VMA (011/266-2717, 011/360-9398, 011/360-9399 i 011/360-8498), dodatne informacije građani mogu dobiti putem broja telefona 011/266-2397.

Verzija za štampu

 

Pretraga

A+ A-
Lekarski saveti

Važniji linkovi

Pratite nas