Pocetak_nove_akademske_godine.jpg

Obraćanje rektora Univerziteta odbrane na Medicinskom fakultetu VMA

07. 10. 2013

Povodom početka nove akademske godine kadetkinjama i kadetima Medicinskog fakulteta VMA Univerziteta odbrane u Beogradu obratio se rektor Univerziteta odbrane u Beogradu general potpukovnik prof. dr Miodrag Jevtić danas, 7. oktobra 2013. godine na VMA.
"Moja je želja i obaveza je da vam se obratim i da vam poželim mnogo sreće u novoj akademskoj godini, pre svih, najmlađoj petoj klasi kadeta i kadetkinja. Verujem da će se snaći dobro i da ćete im vi stariji pomoći, a mi ćemo im omogućiti što bolje uslove za rad", rekao je rektor Unuverziteta odbrane tom prilikom. Pozdravio je kadete iz Namibije, kao i kadete iz Bosne i Hercegovine i Crne Gore i izrazio nadu se da će u budućnosti biti još više kadeta iz inostranstva. Rekao je da zahvaljujući međunarodnoj saradnji Univerziteta odbrane dogovorena saradnja sa vojnomedicinskim centrima širom sveta, čime se nudi mogućnost kadetima i njihovim profesorima da idu na usavršavanje u inostranstvo, kao i da vodeća imena vojne medicine dolaze u Beograd da ponude svoja znanja i iskustva.
Skupu su prisustvovali dekan Medicinskog fakulteta brigadni general akademik prof. dr Miodrag Čolić i prodekani Medicinskog fakulteta potpukovnik prof. dr Tihomir Ilić, prof. dr Silva Dobrić i prof. dr Milica Ninković.

Verzija za štampu

 

Pretraga

A+ A-
Lekarski saveti

Važniji linkovi

Pratite nas