VMA_9313.JPG

Održan vojni kolektiv na VMA

04. 01. 2019

U Vojnomedicinskoj akademiji održan je sastanak vojnog kolektiva tokom kojeg je analiziran rad VMA u 2018. godini, a pojedincima koji su se istakli posebnim angažovanjem u službi uručene su zahvalnice, pohvale i nagrade.
Zastupnik načelnika VMA pukovnik prof. dr Miroslav Vukosavljević čestitajući nagrađenima naglasio je da su u 2018. godini ispunjeni planom predviđeni zadaci. Na osnovu podataka o radu svih organizacijskih jedinica VMA ukazano je da je u tekućoj godini povećan broj lečenih pacijenata i izvedenih procedura u odnosu na prethodne godine, te da je posebno povećan broj pregleda u kabinetima i funkcijskim dijagnostikama Poliklinike VMA. Što se tiče kadrovskih problema, kao jedno od pozitivnih rešenja, istaknut je prijem profesionalnih vojnika sanitetske službe čija je regrutacija započeta u junu 2017. godine, a do sada je ukupno 49 lica raspoređeno na radna mesta u okviru sistema vojnog zdravstva.
U ime VMA i svoje lično, zastupnik načelnika VMA poželeo je svim članovima kolektiva i njihovim porodicama srećne novogodišnje i božićne praznike.
 

Verzija za štampu

 

Pretraga

A+ A-
Lekarski saveti

Važniji linkovi

Pratite nas