328.jpg

Saradnja VMA i FK PARTIZAN

24. 04. 2009

Beograd, 24. april - Dana 24.04.2009. godine delegacija Vojnomedicinske akademije predvođena načelnikom, general-majorom prof. dr Miodragom Jevtićem, posetila je Fudbalski klub PARTIZAN. Saradnja ove dve institucije postoji više decenija unazad na obostrano zadovoljstvo. Delegaciju VMA je primio predsednik kluba gospodin Dragan Đurić sa saradnicima, pri čemu su vođeni razgovori oko modaliteta saradnje i potpisan protokol o nastavku saradnje u narednom periodu .
Istom prilikom delegacija VMA je obišla službene prostorije kluba, svečanu trofejnu salu, stadion, kao i trening centar u Zemunu.
Prilikom posete načelnik VMA je između ostalog izjavio: „Prihvatili smo sa zadovoljstvom poziv da posetimo vaš klub koji u ovim teškim vremenima uspeva da ostvaruje vrhunske rezultate i na pravi način mobiliše mlađi naraštaj naše nacije. Kao pripadnici Vojske zadovoljni smo što smo učestvovali u istorijskom razvoju PARTIZANA, a naše dve institucije od nacionalnog značaja predstavljaju danas strateške brendove naše države“.
Predsednik PARTIZANA g-din Đurić je izrazio veliko zadovoljstvo boravkom delegacije VMA u PARTIZANU i ukazao pri tom na neraskidivu povezanost ove dve institucije. Takođe je izrazio očekivanje da će saradnja u obostranom interesu još više napredovati.
Po završetku posete načelnik VMA i predsednik F.K. PARTIZAN su razmenili prigodne poklone.

Verzija za štampu

 

Pretraga

A+ A-
Lekarski saveti

Važniji linkovi

Pratite nas