326.jpg

Saradnja VMA sa Zdravstvenim centrom „Studenica“

29. 04. 2009

Beograd, 29. april - Delegacija zdravstvenog centra Studenica u Kraljevu, koju je predvodio direktor dr Dragan Arsić posetila je danas VMA u cilju uspostavljanja saradnje. Delegaciju je primio načelnik VMA, general-major prof.dr Miodrag Jevtić. Tokom razgovora iskazano je zadovoljstvo zbog rezultata dosadašnjih komunikacija u oblasti službe lečenja i edukacije kadrova, a poseban interes gosti iz Kraljeva iskazali su za organizaciju rada Odeljenja za zdravstvenu negu VMA.

General Jevtić  je istakao da je izuzetno ponosan što VMA uživa veliko poverenje kod građana naše zemlje, što svakodnevno i praktično dokazuje  nesebičnom saradnjom sa mnogim zdravstvenim centrima iz različitih delova Srbije, a sve u interesu i u službi zdravlja naroda kome ova institucija pripada.    

Direktor Zdravstvenog centra „Studenica“ je u svom obraćanju naglasio da je VMA veoma prisutna u kraljevačkom regionu i da je građani prepoznaju kao ponos Srbije i  kao eminentnu zdravstvenu ustanovu koja je uvek bila od velike pomoći kolegama i bolesnicima iz tog kraja.

U toku posete potpisan je i Protokol o saradnji između dve ustanove koji predstavlja okvir za dalje dogovore i realizaciju većeg broja aktivnosti od obostranog interesa.

Predstavnici VMA su pozitivno odgovorili na poziv da u drugoj polovini maja meseca posete ZC Studenica.

Verzija za štampu

 

Pretraga

A+ A-
Lekarski saveti

Važniji linkovi

Pratite nas