353.jpg

VMA dobila Povelju Udruženja vojnih penzionera

27. 01. 2009

 Beograd, 27. januar - VMA je danas dobila Povelju Udruženja vojnih penzionera Srbije koju je načelniku VMA general-majoru, prof. dr Miodragu Jevtiću uručio predsednik ove organizacije Ljubomir Draganjac. 

- Vojnomedicinska akademija je Vaša kuća, vojnozdravstvena ustanova u kojoj se primenjuju najviši svetski standardi u lečenju, obrazovanju i naučnoistraživačkom radu. Pre godinu dana, odlukom Vlade Republike Srbije funkcionalno smo integrisani u sistem javnog zdravstva sa 40 odsto kapaciteta, otvoreni smo i dostupni za sve građane kojima je medicinska pomoć neophodna, ali briga o vojnim osiguranicima, aktivnim i penzionisanim pripadnicima Vojske Srbije i članovima njihovih porodica ostaje naša primarna obaveza - istakao je načelnik Jevtić, pozdravljajući delegaciju vojnih penzionera.

Predsednik Udruženja, general u penziji, Ljubomir Draganjac je naglasio je da je za vojne penzionere Srbije prava privilegija što mogu da se leče u ustanovi svetskog formata kakva je VMA.

- Aktivno pratimo sva zbivanja i radujemo se svakom novom rezultatu naše VMA – naglasio je Draganjac.

Povelja Udruženja vojnih penzionera je najviše priznanje za izvanredan višegodišnji doprinos razvoju, izgradnji, unapređenju i afirmaciji organizacije.

- Ova povelja spada u red najviših prizanja koje sam u životu dobio, jer nema veće nagrade za rukovodioca jedne zdravstvene kuće od zadovoljnih korisnika - istakao je general Jevtić, zahvaljujući na poseti delegacije vojnih penzionera VMA.

Verzija za štampu

 

Pretraga

A+ A-
Lekarski saveti

Važniji linkovi

Pratite nas