logo festivala  beograd.jpg

VMA na Jesenjem festivalu zdravlja

18. 09. 2013

Vojnomedicinska akademija će učestvovati na predstojećem Jesenjem festivalu zdravlja koji će biti održan od 21. do 22. septembra 2013. godine u Domu omladine, Makedonska ulica br. 22 u Beogradu.
Na štandu VMA, otvorenom tokom oba radna dana Festivala, zainteresovani građani će u subotu biti u mogućnosti da u saradnji sa stručnim timom Klinike za očne bolesti VMA izvrše očnu dijagnostiku, dok će u nedelju tim Instituta za transfuziologiju i hemobiologiju VMA zainteresovanim posetiocima štanda meriti nivo hemoglobina u krvi i krvni pritisak.
Tribina Vojnomedicinske akademije biće održana u nedelju 22. septembra 2013. godine od 11.00 do 12.00 časova u maloj sali Doma omladine. Prof. dr Mirjana Antunović, načelnik Sektora za farmaciju VMA, održaće prvo predavanje pod nazivom "Ishrana i lekovi", a uslediće predavanja ppuk. ass. dr Srđana Starčevića sa Klinike za ortopedsku hirurgiju i traumatologiju VMA "Koštani trn na peti" i prof. dr sc. farm. Vesne Kilibarde, načelnika Odeljenja za toksikološku hemiju Nacionalnog centra za kontrolu trovanja VMA "Trovanje kućnim i poljskim biljkama".

Verzija za štampu

 

Pretraga

A+ A-
Lekarski saveti

Važniji linkovi

Pratite nas