503.jpg

VMA na jesenjem Festivalu zdravlja

21. 09. 2016

Vojnomedicinska akademija učestvovaće na jesenjem Festivalu zdravlja koji će pod sloganom "Zdrave navike - zdrava porodica" biti održan od 22. do 23. septembra 2016. godine u Domu omladine u Beogradu. Štand VMA biće otvoren od 10.00 do 20.00 časova oba radna dana Festivala.
Zainteresovanim građanima će u četvrtak biti omogućene konsultacije sa specijalistima plastične hirurgije VMA, dok će u petak stručni tim Centra za kliničku farmakologiju VMA pružati savete o upotrebi lekova.
Tokom oba dana Festivala na štandu VMA građani će moći da potpišu donorske kartice kao podršku republičkoj kampanji zaveštanja organa i programu transplantacije.
Na zdravstvenoj tribini VMA i dnevnog lista "Politika", koja će biti održana u četvrtak, 22. septembra 2016. godine u periodu od 15.00 do 16.00 u maloj sali Doma omladine, učestvovaće asistent dr Nemanja Đenić iz Klinike za urgentnu internu medicinu VMA sa predavanjem "Kateterizacija srca, koronarografija, stentovi, bajpas - kada se koja procedura radi kod srčanih bolesnika", potpukovnik asistent dr sc. med. Branko Košević iz Klinike za urologiju VMA koji će govoriti na temu inkontinencije i mr sc. med. Vesna Tepšić-Ostojić iz Klinike za psihijatriju VMA čije predavanje nosi naziv "Gojaznost kao zavisnost".
Prisustvo na besplatnim akreditovanim predavanjima tokom oba dana Festivala zdravstvenim radnicima omogućava i dobijanje bodova za obnavljanje licence.
Ulaz na Festival zdravlja za sve zainteresovane posetioce je besplatan.

Verzija za štampu

 

Pretraga

A+ A-
Lekarski saveti

Važniji linkovi

Pratite nas