logo festivala  beograd.jpg

VMA na Prolećnom festivalu zdravlja

26. 03. 2014

Vojnomedicinska akademija biće jedan od učesnika predstojećeg Prolećnog festivala zdravlja koji će biti održan od 27. do 28. marta 2014. godine u Domu omladine, Makedonska ulica br. 22 u Beogradu. Ulaz je slobodan za sve zainteresovane građane.
Na štandu VMA, otvorenom tokom oba radna dana Festivala, zainteresovanim građanima će u četvrtak, 27. marta 2014. godine stručni tim Klinike za pulmologiju VMA omogućiti testiranje plućne funkcije (spirogram i pulsna oksimetrija), dok će u petak 28. marta 2014. godine građani moći da se posavetuju sa zaposlenima Instituta za epidemiologiju VMA u vezi lajmske bolesti i uboda krpelja.
Tribina Vojnomedicinske akademije i "Politike" biće održana u petak, 28. marta 2014. godine od 14.40 do 15.40 časova u maloj sali Doma omladine. Prvo predavanje na temu "Problemi sa venamama" održaće potpukovnik dr Momir Šarac sa Klinike za vaskularnu i endovaskularnu hirurgiju VMA, a zatim će načelnik Grupe klinika interne medicine VMA pukovnik prof. dr Đoko Maksić održati predavanje pod nazivom "Bubrežne bolesti".

Verzija za štampu

 

Pretraga

A+ A-
Lekarski saveti

Važniji linkovi

Pratite nas