pfz.jpg

VMA na prolećnom Festivalu zdravlja

15. 03. 2016

Vojnomedicinska akademija učestvovaće na prolećnom Festivalu zdravlja koji će pod sloganom "Učinite danas nešto dobro za svoje zdravlje" biti održan od 17. do 18. marta 2016. godine u Domu omladine u Beogradu. Štand VMA će biti otvoren od 10.00 do 20.00 časova oba radna dana Festivala.
Prvog dana Festivala sva zainteresovana lica moći će na štandu VMA da potpišu donorske kartice kao podršku republičkoj kampanji zaveštanja organa i programu transplantacije, dok će u petak zainteresovanim građanima biti omogućeni pregledi i konsultacije sa stručnim timom Klinike za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju VMA.
Na tribini RTV Studio B "Beograd zdrav grad" u čevtrtak, 17. marta u periodu od 15.15 do 16.00 časova predavanje o prevenciji bubrežnih oboljenja održaće dr Svetlana Antić iz Klinike za nefrologiju VMA.
U petak, 18. marta na tribini posvećenoj Svetskom danu zdravlja 2016. u periodu od 11.15 do 13.00 časova učestvovaće načelnik Centra za hiperbaričnu medicinu VMA pukovnik prim. dr Milorad Rabrenović.
Istog dana, na zdravstvenoj tribini VMA i Dnevnog lista "Politika" u periodu od 15.00 do 16.00 časova predavanja će održati načelnik Klinike za plastičnu hirurgiju VMA pukovnik doc. dr Nenad Stepić, prof. dr Lidija Kandolf Sekulović i prim. dr Kristina Kostić iz Klinike za kožne i polne bolesti VMA, dok će na tribini RTS-a i Dnevnog lista "Politika" od 16.00 do 17.00 časova predavanje održati pukovnik prof. dr Radovan Čekanac, pomoćnik načelnika VMA.
Prisustvo na besplatnim akreditovanim predavanjima tokom oba dana Festivala zdravstvenim radnicima omogućava i dobijanje bodova za obnavljanje licence.
Ulaz na Festival zdravlja za sve zainteresovane posetioce je besplatan.

Verzija za štampu

 

Pretraga

A+ A-
Lekarski saveti

Važniji linkovi

Pratite nas