307.jpg

VMA na sajmu „Partner 2009“

06. 06. 2009

Beograd, 6. juni - U okviru Četvrtog sajma naoružanja i vojne opreme „Partner 2009“ koji je pod pokroviteljstvom Ministarstva odbrane Republike Srbije održan od 2. do 6.juna u Beogradu, Vojnomedicinska akademija je pod sloganom „VMA-u službi zdravlja i otadžbine“ predstavila svoja dostignuća i mogućnosti. 
- Samo zdrav vojnik može da ispuni misiju i da izvršava zadatke – izjavio je na sajmu načelnik VMA, general – major prof. dr Miodrag Jevtić i dodao da je znanje imperativ savremene medicine. - VMA je važan segment sistema odbrane Srbije, a za sve  pripadnike  VMA itekako je značajno da prate savremena dostignuća u razvoju ratne tehnike, kako bi na odgovarajući, svojoj profesiji svojstven način, mogli da se suprotstve njenim razornim posledicama po ljudsko zdravlje, jer nova sredstva zahtevaju i nove uslove zbrinjavanja – rekao je general Jevtić.       

Štand VMA na sajmu „Partner 2009“ posetili su ministar odbrane Republike Srbije gospodin Dragan Šutanovac i načelnik Generalštaba VS general-potpukovnik Miloje Miletić sa saradnicima kao i mnogobrojni gosti.

 

Verzija za štampu

 

Pretraga

A+ A-
Lekarski saveti

Važniji linkovi

Pratite nas