514.jpg

Zahvalnica Vojnosanitetskom pregledu VMA

28. 12. 2011

„Vojnosanitetski pregled“, časopis lekara i farmaceuta Vojske Srbije, čija se redakcija nalazi u Institutu za naučne informacije Vojnomedicinske akademije, jedan je od ovogodišnjih dobitnika zahvalnica u okviru dodele nagrada „Sunčani sat“, koju dodeljuje Klinički centar Srbije (KCS). Ova nagrada dodeljuje se već 15. put za redom povodom 27. decembra, Dana osnivanja KCS, najveće zdravstvene ustanove u našoj zemlji.
Nagrade KCS dodeljuju se pojedinim ustanovama, stručnim timovima i pojedincima za izuzetne rezultate ostvarene u lečenju, u oblasti naučno-istraživačkog rada, za najhumaniji poduhvat u zdravstvu i druge oblike stvaralaštva kojima se unapređuje rad zdravstvenih institucija.
„Vojnosanitetski pregled“, kao vodeći srpski medicinski časopis, kojeg prate najprestižnije citatne baze naučne publicistike i koji je ove godine dobio svoj prvi impakt faktor, nagrađen je specijalnom Zahvalnicom za izuzetan doprinos u razvoju zdravstvene, naučne i informativne delatnosti u oblasti zdravstva. Zahvalnica časopisu uručena je prof. dr Silvi Dobrić, glavnoj i odgovornoj urednici „Vojnosanitetskog pregleda“, na svečanosti koja je tim povodom organizovana u prostorijama KCS. 

Verzija za štampu

 

Pretraga

A+ A-
Lekarski saveti

Važniji linkovi

Pratite nas