95.jpg

ZDRAVLjE: VRLINA I HUMANOST

23. 12. 2010

Beograd, 23. decembar - Povodom predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika, u Vojnomedicinsku akademiju je i ove, kao i proteklih godina stigao veliki broj čestitki  i poruka sa željama za dalji uspešan razvoj i napredak ustanove, kao i srpske medicine u celini, od strane korisnika naših usluga iz zemlje i inostranstva, kolega, poslovnih partnera, predstavnika medija.
 
Uz veliku zahvalnost, kolektiv i Uprava VMA, svima njima, kao i svim građanima naše zemlje, čestitaju predstojeće praznike i u Novoj 2011. godini žele sve najbolje, a pre svega dobro zdravlje.
 
Zdravlje je bogatstvo, vrlina i vrednost koja ne dolazi sama. Ono pre svega predstavlja ravnotežu snage, energije i duha koja počiva na želji i spremnosti čoveka da se uhvati u koštac sa nevoljama koje donosi život, smelo i bez odlaganja. 
 
Svesni te činjenice, verujemo da ćete razumeti i prepoznati našu iskrenu nameru da sva finansijska sredstva koja smo prethodnih godina koristili u svrhu objavljivanja novogodišnjih oglasa i čestitki ove godine usmerimo u svrhu humanitarne pomoći postradalima od zemljotresa u Kraljevu.
 
                                                                       Neka 2011.godina bude godina zdravlja!
                                                                                            Vaša VMA           

Verzija za štampu

 

Pretraga

A+ A-
Lekarski saveti

Važniji linkovi

Pratite nas