Поликлиника
Поликлиника ВМА оформљена је као одговор на потребе ефикаснијег, рационалнијег и квалитетнијег лечења војних и цивилних осигураника из Републике Србије и иностранства.
 
Поликлинику чине специјалистички кабинети у којима пацијенти свакодневно могу да добију услуге из 25 специјалности и супспецијалности:
  • интерна медицина (кардиологија, нефрологија, реуматологија, гастроентерологија, хематологија, пулмологија, ендокринологија, физикална медицина и рехабилитација)
  • хирургија (општа, васкуларна, ортопедија, трауматологија, неурохирургија, максилофацијална, пластична, грудна, кардијална, урологија, ОРЛ и офталмологија)
  • неурологија, психијатрија, психологија, дефектологија, кожне и полне болести, дечје болести и гинекологија, инфективне болести, стоматологија.
За војне осигуранике и цивилна лица са упутом, Поликлиника је отворена сваког радног дана од 07.30 до 15.00 часова. За цивилна лица која преглед обављају на сопствени захтев и сама сносе трошкове лечења, Поликлиника ради од понедељка до четвртка од 15.30 до 19.30 часова.
 
Контакт
Централа ВМА: 011 266 11 22, 266 27 55
Начелник Поликлинике: пуковник др сц мед Раде Прелевић, уролог
Број кабинета начелника: 011 266 23 97

Верзија за штампу

 

Претрага

A+ A-
Лекарски савети

Важнији линкови

Пратите нас