vesna dedic.jpg

Politika Magazin

25.03.2012 | VMA u medijima

Detaljnije

Sastanak Srpskog udruženja za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju

23.03.2012 | Aktuelnosti

Srpsko udruženje za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju (SRBPRAS) održalo je drugi godišnji sastanak 23. marta 2012. godine na Vojnomedicinskoj akademiji. Tema sastanka bila je Augmentaciona mamaplastika - Allergan Breast Accademy.

Detaljnije

230312.jpg

Sudanska delegacija u poseti VMA

23.03.2012 | Aktuelnosti, Međunarodna saradnja

Delegacija Republike Sudan, koja boravi u zvaničnoj poseti Univerzitetu u Beogradu, na čelu sa dekanom Medicinskog fakulteta Karari Univerziteta Ministarstva odbrane Republike Sudan, prof. dr Hasabom E.B. Mohamedom (Hasab Elrasoul Babiker Mohamed), posetila je Vojnomedicinsku akademiju.

Detaljnije

1351.jpg

O vitaminima u ishrani na VMA

21.03.2012 | Aktuelnosti

Kurs na temu „Prisustvo vitamina u ishrani“ u organizaciji Instituta za higijenu Sektora za preventivnu medicinu Vojnomedicinske akademije održan je 20. marta 2012. godine na VMA. Od predavača sa VMA prof. dr Sonja Radaković održala je predavanje na temu „Hidrosolubilnim vitaminima“ , doc. dr Slavica Rađen na temu „Liposolubilni vitamini“ i dr sci. Zorica Basić na temu „Mogućnosti savremenih metoda za određivanje sadržaja vitamina u hrani“.

Detaljnije

prirodni antibiotici.jpg

Politika, Specijalni dodatak

19.03.2012 | VMA u medijima

Detaljnije

529.jpg

Vojnomedicinska saradnja Srbije i SAD

14.03.2012 | Aktuelnosti, VMA u medijima

Delegacija Uprave za vojno zdravstvo Ministarstva odbrane Republike Srbije boravi u zvaničnoj poseti Saveznoj državi Ohajo u Sjedinjenim Američkim Državama. U delegaciji, koju predvodi načelnik Uprave, pukovnik prof. dr Zoran Popović, su načelnik Vojnomedicinske akademije, brigadni general prof. dr Marijan Novaković i dekan Medicinskog fakulteta VMA, akademik brigadni general prof. dr Miodrag Čolić.

Detaljnije

528.jpg

Uspešno sprovedena akcija pregleda mladeža

14.03.2012 | Aktuelnosti

Povodom dana Vojnomedicinske akademije, 2. marta 2012. godine Centar za melanome VMA organizovao je akciju besplatnih preventivnih pregleda mladeža u cilju ranog otkrivanja raka kože za građane u Domu Vojske Srbije u Beogradu. Na licu mesta su oformljene četiri zasebne ambulante u kojima su radila četiri dermatovenerologa i tri hirurga plastičara.

Detaljnije

bela balint.jpg

Večernje novosti, Specijalni dodatak

07.03.2012 | VMA u medijima

Detaljnije

Obaveštenje

05.03.2012 | Saopšenja

Detaljnije

Aktivnosti povodom Dana VMA

03.03.2012 | Aktuelnosti

Povodom Dana Vojnomedicinske akademije Centar za melanome VMA organizovao je u Domu vojske besplatne preventivne preglede kože u cilju ranog otkrivanja melanoma i drugih oblika kancera kože.

Detaljnije

 

Pretraga

A+ A-
Lekarski saveti

Važniji linkovi

Pratite nas