503.jpg

Besplatni pregledi povodom Dana VMA

24. 02. 2015

Povodom 2. marta, Dana Vojnomedicinske akademije, od 26. februara do 6. marta 2015. godine Institut za higijenu VMA organizuje besplatne preglede određivanja uhranjenosti i telesnog sastava organizma.
Zainteresovani građani će tokom pregleda i merenja na In Body 720 vagi dobiti informacije o rasporedu i količini telesne masti, mišićne mase, kao i vode u organizmu. Svi ovi parametri, a ne samo ukupni kilogrami, veoma su važni u proceni rizika od nastanka mnogih bolesti kao što su gojaznost, visok krvni pritisak, povišene vrednosti masnoća u krvi, šećerna bolest, problemi sa varenjem, neke maligne bolesti, bubrežne bolesti, giht i dr. Ovo merenje je i prvi korak u medicinskoj nutritivnoj terapiji koja se sprovodi u Savetovalištu za ishranu VMA, a koja je sastavni deo lečenja pomenutih bolesti.
Zakazivanje termina za pregled biće omogućeno u sredu, 25. februara 2015. godine putem broja telefona 011 3609 202 u periodu od 8.00 do 15.00 časova.
Molimo vas da imate u vidu da je broj pacijenata kojima će pregled biti zakazan ograničen, kao i da iste možete obaviti naknadno, redovnim putem, u Savetovalištu za ishranu Instituta za higijenu VMA.
 

Verzija za štampu

 

Pretraga

A+ A-
Lekarski saveti

Važniji linkovi

Pratite nas