mo.jpg

Čestitka povodom 2. marta – Dana Vojnomedicinske akademije

02. 03. 2022

Svim pripadnicima Vojnomedicinske akademije upućujem srdačne čestitke povodom 2. marta – Dana Vojnomedicinske akademije.
Na današnji dan 1844. godine, na osnovu saglasnosti Sovjeta Kneževine Srbije, knez Aleksandar Karađorđević doneo je akt o osnivanju bolnice Centralne vojske, čime su udareni temelji Glavne vojne bolnice, preteče današnje Vojnomedicinske akademije.
Baštineći viševekovnu tradiciju zahvaljujući predanom radu vaših pripadnika i njihovom nesebičnom davanju za dobrobit pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, ali i svih građana naše zemlje iznova dokazujete zašto je Vojnomedicinska akademija jedna od najcenjenijih ustanova zdravstvene zaštite koja u svom sastavu ima najstručniji kadar čije se mišljenje uvek potražuje kako u tako i van granica naše zemlje.
Uveren da ćete kao i do sada nastaviti sa jednako dobrim radom i edukacijom mladih stručnjaka i na taj način doprineti jačanju zdravstvenog sistema naše zemlje kao i Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, čestitam vam praznik.

Verzija za štampu

 

Pretraga

A+ A-
Lekarski saveti

Važniji linkovi

Pratite nas