mo.jpg

Čestitka ministra odbrane povodom 2. marta - Dana VMA

02. 03. 2020

Svim pripadnicima Vojnomedicinske akademije upućujem srdačne čestitke povodom 02. marta  - Dana Vojnomedicinske akademije.
Nastavljajući tradiciju Glavne vojne bolnice, preteče današnje Vojnomedicinske akademije, dugu gotovo dva veka, pokazali ste da ste ključni činilac zdravstvenog sistema kako u Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije, tako i u Republici Srbiji.
Bez obzira na složenost uslova u kojima radite, zahvaljujući izuzetnoj stručnosti i profesionalnosti postižete uspešne rezultate u svim oblastima medicine, lečenju, nastavnom i naučnoistraživačkom radu. U dobroj meri uspeli ste da iskoristite objektivne mogućnosti na modernizaciji medicinske opreme i osavremenjavanju rada zdravstvenog sistema i na taj način očuvate renome respektovane zdravstvene ustanove ne samo u našoj zemlji, već i u inostranstvu.
Uveren da ćete i u predstojećem periodu ostvariti vrhunske rezultate, još više učvrstiti status svog visokoetičkog poziva i tako doprineti očuvanju zdravstvenog sistema koji će Republiku Srbiju voditi ka prosperitetu i boljoj budućnosti, čestitam vam praznik.

Printer frendly

 

Quicksearch

A+ A-
Lekarski saveti

Links

Follow Us