503.jpg

Čestitka ministra odbrane povodom Dana Vojnomedicinske akademije

01. 03. 2014

Svim pripadnicima Vojnomedicinske akademije čestitam 2. mart – Dan ustanove, kao i jubilarnu 170. godišnjicu postojanja i rada.
Duga i bogata tradicija Vojnomedicinske akademije predstavlja ponos srpskog vojnog saniteta i vrednu tekovinu za današnju modernu ustanovu od nacionalnog značaja sa zavidnom međunarodnom reputacijom, jednu od najvećih i najuglednijih vojnih bolnica u Jugoistočnoj Evropi.
U ovoj godini jubileja upisujete šestu generaciju na Medicinskom fakultetu, nastavljate sa tehničko-tehnološkim inovacijama, uvodite nove metode u gotovo svaku granu medicine, postižete vidljive rezultate u naučno-istraživačkom radu i učestvujete u sanitetskim timovima Vojske Srbije u multinacionalnim operacijama, dostojno promovišući stečeni ugled u našoj zemlji, regionu i na širem međunarodnom planu.
Čestitam vam ovaj jubilej, sa željom da nastavite profesionalno, humano i etički da izvršavate svoje zadatke, zadržite status ove naše respektabilne zdravstvene ustanove i ostvarujete zapažene rezultate u zdravstvenom sistemu, sistemu odbrane naše zemlje i unapređenju međunarodne reputacije vaših znanja i veština.

Verzija za štampu

 

Pretraga

A+ A-
Lekarski saveti

Važniji linkovi

Pratite nas