262.jpg

Delegacija FK Crvena zvezda u VMA

13. 10. 2009

 Beograd, 13. oktobar – Načelnik VMA, general - major prof.dr Miodrag Jevtić razgovarao je danas sa predsednikom FK Crvena zvezda Vladanom Lukićem, koji je sa saradnicima posetio VMA.
- VMA je hram posvećan ljudskom zdravlju, a promoteri zdrave Srbije su svakako naši sportisti. Mnogi od njih, individualno ili klupski, sa puno poverenja poklanjaju brigu o svom zdravlju upravo našoj ustanovi. Uspešno više godina sarađujemo sa Fudbalskim savezom Srbije, kao i sa FK Partizan. Naše mogućnosti su velike u domenu službe lečenja i zdravstvenog zbrinjavanja, rehabilitaciji, ali što je još značajnije i u preventivno-medicinskoj zaštiti, kao i u oblastima fiziološke, psihološke i dijetetske pripreme i tretmana sportista. Želimo da ulažemo i u dalji razvoj sportske medicine. Smatramo da će buduća saradnja VMA i FK Crvena zvezda biti na obostrano zadovoljstvo i da će predstavljati još jedan korak u dobrom pravcu afirmacije zdravlja , kao preduslova sportskih uspeha i sveopšteg napretka. – istakao je načelnik VMA, general-major prof.dr Miodrag Jevtić pozdravljajući goste.

- Želimo da ovo bude početak uspešne i dugotrajne saradnje dva nadaleko čuvena srpska superbrenda - VMA i Crvene zvezde. Dobro zdravlje i fizička kondicija uslov su uspeha svakog sportiste, a VMA je kao vrhunska medicinska ustanova prava adresa za brigu o našem zdravlju. Organizacijom medicinskog zbrinjavanja Univerzijade pokazali ste svetu kako o sportistima brinu stručnjaci VMA, a i sve naše kolege iz drugih klubova sa velikim zadovoljstvom govore o lekarima VMA i njihovom znanju i umeću - rekao je predsednik FK Crvena zvezda Vladan Lukić zahvaljujući generalu Jevtiću na srdačnom prijemu.
Tokom razgovora razmotrene su mogućnosti konkretne saradnje VMA i FK Crvena zvezda i dogovorene dalje aktivnosti na tom planu.

Verzija za štampu

 

Pretraga

A+ A-
Lekarski saveti

Važniji linkovi

Pratite nas