244.jpg

Kadeti Visoke škole VMA položili prve kolokvijume

19. 11. 2009

Beograd, 19. novembar – Studenti medicine Visoke škole VMA trenutno pohađaju nastavu prema planu i programu i rasporedu za četiri obavezna predmeta koji se slušaju u prvom semestru: biologija sa humanom genetikom, medicinska hemija, prva pomoć i anatomija.
- Izražavam veliko zadovoljstvo dosadašnjim uspesima koji su rezultat maksimalnog zalaganja studenata, nastavnika i saradnika kao i velike podrške Uprave i drugih organizacionih jedinica VMA. Svi studenti položili su kolokvijume iz biologije sa humanom genetikom, medicinske hemije i anatomije sa visokim prosečnim ocenama – izjavio je za sajt VMA v.d. dekana Visoke škole VMA, akademik, pukovnik prof.dr Miodrag Čolić i podsetio da svaki student ima svog mentora koji će ga pratiti sve do kraja školovanja i pružati mu potrebnu podršku u radu.
Ministarstvo prosvete Republike Srbije je izdalo dozvolu za rad Visoke škole VMA 22.maja 2009.godine. Studenti-kadeti prve klase na integrisanim studijama medicine, nakon uspešno obaveljene jednomesečne vojne obuke u Centru za organizaciju i taktiku sanitetske službe, učešća na paradi povodom promovisanja nove klase poručnika ispred Doma Narodne skupštine i polaganja vojničke zakletve, započeli su sa svojim planiranim nastavnim aktivnostima u Visokoj školi VMA. 
 

Verzija za štampu

 

Pretraga

A+ A-
Lekarski saveti

Važniji linkovi

Pratite nas