1404.jpg

Kongres SRBPRAS-a u Beogradu

11. 05. 2012

 11. nacionalni kongres Srpskog udruženja za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju - SRBPRAS, sa međunarodnim učešćem, biće održan od 15. do 18. maja 2012. godine u hotelu ''Hyatt'' i na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu.
 
Teme Kongresa su: rekonstruktivna hirurgija (hirurgija dojki i urođenih anomalija), mikrohirurgija, tumori, hirurgija šake i opekotina i estetska hirurgija i kozmetska medicina. Kongres je osmišljen kao dvogodišnji presek svega novog što se dešava na polju plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije kod nas i u svetu i edukativnog je karaktera. Kongres je akreditovan od strane Zdravstvenog saveta Srbije.  
 
 
Za stručna predavanja, poster prezentacije, satelitske simpozijume i mini-radionice predviđena su dva radna dana, dok će tokom trećeg dana Kongresa biti izvedene tri operacije u operacionom bloku Vojnomedicinske akademije, koje će slušaoci u amfiteatru istovremeno gledati i imati mogućnost da postavljaju pitanja operatorima. 
 
Ukupno je predviđeno 15 predavača po pozivu, sa dva do tri predavanja o aktuelnim temama. U toku Kongresa će biti obezbeđene mini-radionice iz oblasti tkivnih filera, dostupne svim učesnicima.
 
Više informacija o Kongresu na: www.srbpras2012.org

Verzija za štampu

 

Pretraga

A+ A-
Lekarski saveti

Važniji linkovi

Pratite nas