Liderski kurs 042015.jpg

Kurs u oblasti liderskih veština počeo danas na VMA

22. 04. 2015

Liderski kurs "Razvoj veština rukovođenja" u organizaciji Odeljenja za razvoj psihološke delatnosti Sektora za ljudske resurse Ministarstva odbrane započeo je danas na Vojnomedicinskoj akademiji.
Obuka je organizovana u vidu psiholoških radionica i namenjena je rukovodiocima različitih nivoa iz Ministarstva odbrane. Polaznici će od aprila do juna 2015. godine imati priliku da aktivnim metodama - radom u grupama, situacionim vežbama, igrom uloga i skalama za samoprocenu razmene dileme vezane za proces rukovođenja i odnose sa zaposlenima, kao i da steknu znanja o samoproceni ličnih kompetencija i unapređenju veština rukovođenja. Interaktivnim pristupom u pet modula biće obrađene teme poput upravljanja timom, donošenja odluka, motivacije i razvoja zaposlenih, unapređenja komunikacije i upravljanja konfliktima i stresom.
Prema rečima predavača, rukovodioca Grupe za razvoj i koordinaciju psihološke delatnosti Mirjane Veljković diplomiranog psihologa, cilj kursa je usavršavanje zaposlenih u oblasti liderskih veština neophodnih u svim segmentima upravljanja ljudskim resursima i svakodnevnim izazovima.
 

Verzija za štampu

 

Pretraga

A+ A-
Lekarski saveti

Važniji linkovi

Pratite nas