VklasaKadeta1.jpg

Nastava na Medicinskom fakultetu VMA u novoj akademskoj godini

04. 10. 2013

Načelnik Vojnomedicinske akademije brigadni general prof. dr Marijan Novaković poželeo je srećan početak nove akademske godine kadetkinjama i kadetima Medicinskog fakulteta VMA Univerziteta odbrane u Beogradu, danas 4. septembra 2013. godine u Amfitetatru VMA.
"Posebno bih želeo da pozdravim i ohrabrim novu, 5. klasu kadetkinja i kadeta, koja je tek započela svoje školovanje. Sama činjenica da ste izabrani kao najbolji među najboljima, 25 od 254 prijavljena kandidata, obećava da ćete biti bar podjednako dobri po rezultatima školovanja kao i vaše starije kolege, ako ne i bolji", rekao je načelnik VMA. Takođe, poželeo je dobrodošlicu i za tri kadeta iz Namibije, koji su prethodno završili jednogodišnji kurs srpskog jezika na Vojnoj akademiji.
Dekan Medicinskog fakulteta VMA brigadni general akademik prof. dr Miodrag Čolić izrazio je svoje zadovoljstvo dosadašnjim kvalitetom nastave, kao i odgovornošću i posvećenošću kadetkinja i kadeta studiranju na VMA.
Prva klasa budućih vojnih lekara, koja je na šestogodišnje studije Medicinskog fakulteta VMA upisana 2009. godine, biće promovisana 2015. godine.

Verzija za štampu

 

Pretraga

A+ A-
Lekarski saveti

Važniji linkovi

Pratite nas