503.jpg

VMA na prolećnom Festivalu zdravlja

04. 04. 2017

Vojnomedicinska akademija učestvovaće na prolećnom Festivalu zdravlja koji će pod sloganom "Ništa nije važnije od zdravlja" biti održan 5. i 6. aprila 2017. godine u Domu omladine u Beogradu (Makedonska 22).
Štand Vojnomedicinske akademije biće otvoren od 10.00 do 20.00 časova oba radna dana Festivala.
U sredu, 5. aprila 2017. godine zainteresovanim građanima biće omogućene konsultacije sa stručnim timom kardiologa VMA, dok će u četvrtak, 6. aprila 2017. godine sva zainteresovana lica moći da potpišu donorske kartice kao podršku republičkoj kampanji zaveštanja organa.
Prvog dana Festivala, na zdravstvenoj tribini VMA i dnevnog lista "Politika", u periodu od 15.00 do 16.00 časova predavanja će održati lekari VMA. O terapiji bola predavaće dr Ivana Krstić Lečić iz Klinike za anesteziologiju i intenzivnu terapiju, dr Mihailo Bezmarević iz Klinike za opštu hirurgiju govoriće o akutnom pankreatitisu, dok će dr Ksenija Božić iz Klinike za reumatologiju održati predavanje na temu lupusa.
Ulaz na Festival zdravlja je besplatan, a prisustvo akreditovanim predavanjima zdravstvenim radnicima omogućava i dobijanje bodova za obnavljanje licence.
Više informacija o programu Festivala zdravlja možete pronaći na linku: www.festivalzdravlja.com

Verzija za štampu

 

Pretraga

A+ A-
Lekarski saveti

Važniji linkovi

Pratite nas