35.jpg

VMA na sajmu „Partner 2011“

01. 07. 2011

Na ovogodišnjem sajmu naoružanja i vojne opreme „Partner 2011“, tradicionalnoj manifestaciji i prema rečima ministra odbrane Dragana Šutanovca, sajmu odbrane koji se pod pokroviteljstvom Ministarstva odbrane Republike Srbije održava u Beogradu od 28. juna do 01. jula 2011. godine, Vojnomedicinska akademija je pod sloganom „Doniraj organ – produži život“ predstavila svoja dostignuća i mogućnosti.

Kao integralni deo i važan segment sistema odbrane Republike Srbije, VMA nastoji da prati sva savremena dostignuća u domenu razvoja ratne tehnike, kako bi na odgovarajući i profesionalan način mogla da odgovori njenim izazovima i razornim posledicama po ljudsko zdravlje,

Štand VMA na sajmu „Partner 2011“ je posetio ministar odbrane Republike Srbije gospodin Dragan Šutanovac sa svojim saradnicima gde su ga dočekali načelnik VMA puk. prof. dr Marijan Novaković sa članovima Kolegijuma. Načelnik Uprave za vojno zdravstvo brigadni general Veljko Todorović je tom prilikom potpisao donatorsku karticu čime se uključio u nacionalnu kampanju u našoj zemlji pokrenutu sa ciljem da se izgradi svest o važnosti zaveštanja organa i promoviše jedan novi vid humanosti.

Verzija za štampu

 

Pretraga

A+ A-
Lekarski saveti

Važniji linkovi

Pratite nas