prevencija_hiv-aids1.JPG

23.10.2012 | Едукација припадника Гарде Војске Србије о превенцији и контроли HIV/AIDS-а у војноj популацији

Предавање на тему "Превенција и контрола HIV/AIDS-а у војној популацији" припадницима Гарде и Команде за обуку Војске Србије одржано је у Београду. Едукацију су извели припадници ВМА: проф. др Весна Шуљагић, начелница Одсека за превенцију и контролу болничких инфекција и мајор др Жељко Јадранин, из Института за епидемиологију.

suportivna terapija.jpg

19.10.2012 | Симпозијум о супортивној терапији

Симпозијум посвећен супортивној терапији у организацији Клинике за хематологију ВМА одржан је на Војномедицинској академији.

OPCW.jpg

19.10.2012 | Представник OPCW на ВМА

Заменик генералног директора Организације за забрану хемијског оружја (Organization for the prohibition of chemical weapons / OPCW) Грејс Амал Асирватам (Grace Ammal Asirwatham) посетила је данас Војномедицинску академију.

saradnja sa Indonezijom.jpg

18.10.2012 | Сарадња са Индонезијом

Изасланик одбране Републике Индонезије у Београду, пуковник Берман Ситанганга посетио је данас Војномедицинску академију.

Simpozijum o malignitetima gastrointestinalnog trakta.jpg

17.10.2012 | Симпозијум о малигнитетима гастроинтестиналног тракта

Симпозијум посвећен лечењу карцинома желуца и метастатског колоректалног карцинома у организацији Клинике за општу хирургију и Клинике за гастроентерологију и хепатологију ВМА одржан је 16. октобра 2012. године на Војномедицинској академији.

Simpozijum radiolozi.jpg

16.10.2012 | О радиотерапији малигних и бенигних тумора

Симпозијум Института за радиологију Војномедицинске академије и Секције за радиотерапију Српског лекарског друштва "Савремена радиотерапија малигних и бенигних тумора" одржан је на ВМА.

KME_Biohemija.jpg

15.10.2012 | О срчаној инсуфицијенцији, биомаркерима и терапији на ВМА

Курс континуиране медицинске едукације „Срчана инсуфицијенција: биомаркери и терапија“ у организацији Института за медицинску биохемију ВМА одржан је у суботу, 13. октобра 2012. године на Војномедицинској академији.

503.jpg

10.10.2012 | Симпозијум Института за радиологију ВМА

Симпозијум „Савремена радиотерапија малигних и бенигних тумора“ у организацији Института за радиологију Војномедицинске академије и Секције за радиотерапију Српског лекарског друштва биће одржан 13. октобра 2012. године у Сали Наставно-научног већа ВМА.

Anglo-srpski dani.jpg

09.10.2012 | Одржани "Англо-српски дани анестезије"

Стручни скуп анестезиолога Велике Британије и Србије "Англо-српски дани анестезије" одржан је од 4. до 6. октобра 2012. године у Београду.

Specijalizanti_VMA.jpg

08.10.2012 | Примљени нови специјализанти на ВМА

Начелник Војномедицинске академије бригадни генерал проф. др Маријан Новаковић примио је данас младе лекаре који у 2012. години почињу специјализацију на Војномедицинској академији.

 

Претрага

A+ A-
Лекарски савети

Важнији линкови

Пратите нас