503.jpg

19.11.2012 | Међународни курс радиотерапије на ВМА

Курс "Примена ортоволтажне радиотерапије у лечењу малигних и бенигних болести и значај контроле квалитета у радиотерапији" у организацији Института за радиологију Војномедицинске академије и Српског удружења радиотерапијских техничара одржан је 17. и 18. новембра 2012. године на Војномедицинској академији.

hirurgija_uzivo_na_VMA.jpg

15.11.2012 | Хирургија уживо на ВМА

Претконгресни курс са хирургијом уживо, организован у оквиру 6. састанка Међународног друштва за ендоскопску хирургију кила (International Endohernia Society - IEHS), одржан је данас на Војномедицинској академији.

donacija_SAD.jpg

07.11.2012 | Донација САД за превенцију и контролу HIV/AIDS-а у Војсци Србије

Протокол о донацији за релизацију програма DHAPP (DoD HIV/AIDS Prevention Program) за превенције и контроле HIV/AIDS-а у Војсци Србије потписан је данас на Војномедицинској академији, а уједно је обављена и примопредаја дониране опреме.

delegacija_Indonezije.jpg

07.11.2012 | Парламентарна делегацијa Индонезије на ВМА

Посланичка група "Пријатељства Индонезија-Србија" Народног представничког већа Републике Индонезије, која борави у званичној посети Народној скупштини Републике Србије, посетила је данас Војномедицинску академију.

promocija_knjige_prof_dr_Stosic.jpg

06.11.2012 | Промоција књиге "Васкуларне аномалије главе и врата"

Промоција књиге "Васкуларне аномалије главе и врата" начелника Клинике за максилофацијалну хирургију Војномедицинске академије проф. др Србољуба Стошића и сарадника одржана је на ВМА.

prof.dr_Ljiljana_Tukic.jpg

02.11.2012 | О трансплантацији матичних ћелија хематопоезе

Симпозијум посвећен новитетима из области трансплантације матичних ћелија у организацији Клинике за хематологију Војномедицинске академије одржан је данас на ВМА.

Nastavak saradnje sa Makedonijom.jpg

02.11.2012 | Наставак сарадње са Македонијом

Радна група Министарства одбране Републике Македоније, коју је примио начелник Сектора за школовање и научноистраживачки рад ВМА пуковник проф. др Предраг Ромић посетила је Војномедицинску академију.

Preventiva_26102012.jpg

26.10.2012 | Јубилеј превентивне медицине на ВМА

Свечана прослава јубилеја Сектора за превентивну медицину ВМА, у оквиру које је организован симпозијум „80 година превентивно-медицинске заштите у Војсци Србије“ одржана је данас, 26. октобра 2012. године на Војномедицинској академији.

Predstavnici_Univerziteta_odbrane_Bugarske_na_VMA_1.jpg

25.10.2012 | Представници Универзитета одбране Бугарске на ВМА

Четворочлана радна група Универзитета одбране "Васил Левски" и Војне академије "Г.С. Раковски" из Бугарске, предвођена замеником начелника Војне академије пуковником др Љубомиром Цветковим Симеоновим, посетила је Војномедицинску академију.

503.jpg

24.10.2012 | Курс "Међународно хуманитарно право"

Курс континуиране едукације "Међународно хуманитарно право" у организацији Тренинг центра санитетске службе Сектора за школовање и научноистраживачки рад Војномедицинске академије биће одржан 5. новембра 2012. године на ВМА.

 

Претрага

A+ A-
Лекарски савети

Важнији линкови

Пратите нас