296.jpg

Пријемни испит у суботу 27. јуна

24.06.2009 | Актуелности

Пријемни испит из биологије и хемије за будуће студенте Високе школе ВМА ће се одржати у суботу 27. јуна у времену од 12 до 15 часова у Војномедицинској академији. Испит ће полагати следећи кандидати

Детаљније

295.jpg

Делегација ВМА у Рашком округу

24.06.2009 | Актуелности

Делегација ВМА коју је предводио начелник, генерал – мајор проф.др Миодраг Јевтић посетила је недавно Здравствени центар Студеница у Краљеву и са руководством ове институције размотрила све аспекте досадашње успешне сарадње две установе која је пре неколико месеци озваничена потписивањем Протокола о сарадњи.

Детаљније

297.jpg

У првој класи Високе школе ВМА биће 11 студената и девет студенткиња

19.06.2009 | Актуелности

Дана 18. јуна у 14 часова истекао је рок за предају докумената за упис прве генерације студената Високе школе Војномедицинске академије који је трајао два дана.

Детаљније

298.jpg

Најсавременија технологија у Институту за трансфузиологију ВМА

18.06.2009 | Актуелности

Институт за трансфузиологију ВМА је једина установа таквог типа у југоисточној Европи која однедавно поседује најновији апарат за за инактивацију патогена у продуктима од крви - Mirasol PRT Систем.

Детаљније

299.jpg

Министар одбране Кипра у ВМА

17.06.2009 | Актуелности, Међународна сарадња

Министар одбране Републике Кипар господин Костас Папакостас, који борави у вишедневној посети нашој земљи на позив министра одбране Србије, господина Драган Шутановца, посетио је ВМА.

Детаљније

300.jpg

Јубилеј Клинике за ургентну и клиничку токсикологију ВМА

17.06.2009 | Актуелности

Четрдесет и пет година постојања и рада Клинике за ургентну и клиничку токсикологију ВМА свечано је обележено у амфитеатру ВМА у присуству најодговорнијих представника и великог броја припадника ВМА на челу са начелником, генерал-мајором проф.др Миодрагом Јевтићем.

Детаљније

301.jpg

Дипломираним лекарима обезбедићемо посао и усавршaвање

14.06.2009 | Актуелности

Војномедицинска академија ће по први пут почети са школовањем војних лекара који ће моћи да одговоре на све изазове и специфичности војне организације, а у првој генерацији студената биће уписано 16 младића и четири девојке.

Детаљније

302.jpg

Први факултет за војне лекаре

13.06.2009 | Интервјуи

Од нове школске године 20 студената медицине школоваће се на Високој школи Војномедицинске академије (ВМА) за потребе система одбране Србије.

Детаљније

303.jpg

Начелник Генералштаба Аустрије у посети ВМА

12.06.2009 | Актуелности, Међународна сарадња

У оквиру званичне вишедневне посете Републици Србији, начелник Генералштаба Оружаних снага Аустрије, генерал Едмунд Ентахер са сарадницима, посетио је данас ВМА

Детаљније

304.jpg

Обележена слава параклиса ВМА

11.06.2009 | Актуелности

вечаном литургијом, у присуству великог броја запослених и пацијената , представника Војске Србије, Министарства вера, јавног живота и верника, обележен је празник Светог Луке, архиепископа симферопољског и кримског, хирурга, исцелитеља, сликара, светитеља и јерарха коме је и посвећен недавно отворени параклис на Војномедицинској академији .

Детаљније

 

Претрага

A+ A-
Лекарски савети

Важнији линкови

Пратите нас